Piraya Party Providers
ernst
PIRAYA PARTY PROVIDERS
Medlemmar
Artiklar och bilder
OS
Drinkrecept
Kalendarium
Gästbok

PAINTBALL 95

SPIFF vs PIRAYA


Dessa bilder är också snodda från SPIFF, men precis som tidigare tyckte vi att det var trevligare med dem här än att de blev bortglömda för evigt.. Det var dock lite tjall på linjen vid överföringen så all information som står nedan är inte korrekt utan bör ses som ren och skär lögn.

Även om det kanske inte gick som det skulle på denna tävling, så vet ju alla ändå att Piraya dricker en back öl mycket snabbade än någon SPIFFare ;-)


Tidig höst 1995, SPIFF utmanade Piraya på paintball. Trots att SPIFF stundtals spelade i uniform var Piraya fruktansvärt chanslösa. Det spelades ca 8 matcher och ingen av dessa vanns av Piraya. Utklassningen var så total att vi befarar att Piraya aldrig vågar möta SPIFF igen.

      

De tappra SPIFFarna Porris och Dr.Martin visade sig vara bättre på att utrota fiskar än rotenon. De var för dagen de FULKOMLIGA. Av Pirayorna var det ingen som utmärkte sig så här långt.

   

En Piraya som precis blivit träffad (som vanligt). Det är bara att knalla av banan i vanlig ordning. Var han ute på banan mer än en minut den här gången?

  

Till vänster en typisk bild på slamkryparen Boman som var mästare på att åla. Tillsammans med Porris som ligger snett framför (se högra bilden) håller de justpå att göra en omfattning av två nertryckta Pirayor.

               


 1995 SPIFF, Updated 11-03-99 by Spettet

spiff@acc.umu.se, Spaceman.Spiff@acc.umu.se


Kontakta Piraya
Copyright © 1985-2019 Piraya. Alla rättigheter förbehålles.
Policy för personlig information


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!