ernst
PIRAYA PARTY PROVIDERS
Medlemmar
Artiklar och bilder
OS
Drinkrecept
Kalendarium
Gästbok

P R E S E N T A T I O N
Piraya är Umeås Datavetares festeri. Vi verkar främst för att underhålla linjens medlemmar, men vi arrangerar även fester för andra. Ett bra exempel på detta är Otympliga Spelen! Vi hoppas verkligen att ni alla har lust att deltaga i dessa underbara tävlingar.

Andra evenmang vi ordnar är bland annat chilisittning, gröt och glögg, filmvisning och lagar ärtsoppa. Vi medverkar självklart också på n0llningen och tidigare på tjejhelger som ordnas. Tyvärr får vi inte vara med och värva dessa flickor till Umeå längre. Vi lyckades helt enkelt för bra.

D I N    P E R S O N L I G A    L Ä N K
En video för alla er utan fiskar som fixar party.


F A C E B O O K


N Y H E T E R
20120827
Ny höst, ny termin, ny öl att inmundiga

Kommer studiesocialt ansvarig hos NTK få ett samtal ang. Piraya andra dagen på n0llningen? Kommer vi äntligen få se en repris på Kim och Mickes trevliga spex på Chillin? Kommer det dyka upp några nya ansikten ur en rookiefrack? Frågorna är många, svaren är få. Men som en vis man en gång sa: Utan att fråga finns ingen chans att få ett svar. Piraya hälsar alla nya studenter varmt välkomna till Umeå Universitet! Skål!
20120210
Otympliga Spelen 2012

För nittonde året i rad (med ett fåtal svackor) är det dags för de Otympliga Spelen. Detta år arrangeras spelen av inga mindre än Piraya Party Providers! Klicka dig vidare in på OS-sidan för mer information, och glöm verkligen inte bort att börja träna i tid (redan nu)!
20111231
Gott nytt år!

Gott nytt år önskar Piraya!
20111207
Feliz Navidad

Feliz Navidad, próspero año y felicidad
20111202
Gröt och Glögg 2011

Nu taggar vi gröt, glögg, lussebullar och pepparkakor! Leta efter en affisch runt om på campus eller se evenemanget på Facebook för mer information.
20111105
Chilli 2011

Ser feliz, pronto es chile! Beber cerveza!

Senaste inlägget i gästboken:

D A G E N S   E R N I E
dagens ernieKontakta Piraya
Copyright © 1985-2020 Piraya. Alla rättigheter förbehålles.
Policy för personlig information


Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!