Torsk med oliver och kronärtskocka Recept: Buffé 2001-01, sid 6 För 4 personer 400 g fryst torsk i block (tinad) 150 g crabsticks 1 burk tärnad fetaost ca 400g 1 msk olivolja + olja till paketen 1 msk färskpressad citronjuice el 2 tsk konc från flaska 1/2 -1 tsk salt 1 krm nymalen svartpeppar 1 dl grovhackad persilja ca 1 kruka 4 portioner ris gärna basmatiris 4 ark ugnsfolie 30x40 cm Sätt ugnen på 200°C. Skiva/grovstrimla den tinade fisken. Dela krabbpinnarna i bitar. Häll av kronärtskocksbottnarna och dela dem i bitar. Grovhacka oliverna. Blanda detta med den tärnade osten. Smaksätt med olja, citronjuice, salt och peppar. Blanda väl. Olja lätt mitten på ena halvan av foliearken. Fördela blandningen mitt på den oljade delen. Vik ihop paketen. Koka riset enligt anvisning på paketet. Basmatiriset behöver endast ca 10 minuters koktid. Lägg foliepaketen på en ugns-plåt och ställ in i ugnen på mellersta falsen i ca 12 minuter. Portionera riset i djupa skålar. Klipp upp paketen och lägg över innehållet på riset med en stek-spade. Strö över den grovhackade persiljan.