Tomat- och fetaosttäckt kycklingbröst Källa: Jenny och Lennart bjuder på mat Ugn: 200 grader 4 kycklingfiléer 1 dl hackade soltorkade tomater i olja 2 dl rivet dygnsgammalt vitt bröd 2 vitlöksklyftor, pressade 100 g fetaost salt, peppar 3 dl grädde 1 msk tomatpuré tagliatelle svartpeppar Salta och peppra filéerna och stek dem runt om 3-4 minuter. Kör tomater, brödsmulor, vitlök och fetaost i matberedare/mixer, så det blir finfördelat men inte mosigt. Lägg filéerna i en ugnsform. Fördela tomatblandningen över och häll grädden, som blandats med tomatpurén runt om. Stek i 200 grader ca 20 minuter. Täck med folie om det blir för mycket färg. Ta upp filéerna och håll dem varma. Häll såsen i en kastrull och smaka av med salt och peppar. Servera nykokt pasta på varma tallrikar, lägg på en filé, häll såsen runt om och servera genast.