LINGONFYLLD STRÖMMING MED ÖRTSÅS 4 personer Källa: Buffé 4/2003 ca 600 g strömmingsfilé 1 dl rårörda lingon 1 msk worcestersås 1 tsk citronjuice grahamsmjöl till panering smör till stekning salt Örtsås: 1 dl blandade färska örter, t ex persilja, gräslök, dill och basilika 1-2 msk dijonsenap 2 dl crème fraiche 1/2-1 krm salt 600 g färskpotatis 16 gröna sparrisar Blanda ihop lingon, worcestersås och citron. Lägg ihop strömmingsfiléerna två och två till flundror med en klick av fyllningen emellan. Doppa flundrorna i grahamsmjöl. Salta. Hacka örterna grovt. Rör ihop örtsåsen och låt den stå och ta smak en stund före serveringen. Smaka av med salt. Koka potatis och sparris. Stek flundrorna i ca 3 min per sida. Servera genast.