Långpannepizza 4 hungriga personer kan sätta i sig en långpanna, men den kan säkert räcka till 6 personer om man är liten i maten :) Deg: 25 g jäst 2,5 dl vatten 2 msk olja 1/2 tsk salt 6-7 dl vetemjöl Fyllning: 1 burk champinjoner (skivade) 1 burk krossade tomater 1/2 falukorvring 1 paket bacon grovmalen svartpeppar riven ost Smula jästen i en bunke. Värm vattnet till 37 grader (fingervarmt). Rör ut jästen med vattnet. Tillsätt olja, salt och mjöl och arbeta ihop till en deg. Knåda den smidig på bakbord. Degen kan också göras i matberedare. Jäs degen övertäckt i 1/2-1 timme. Sätt ugnen på 250 grader. Hacka falukorven i fina tärningar och bacon i bitar. Fräs falukorv och bacon i stor stekpanna eller stekgryta, häll i champinjonerna och krydda rikligt med svartpeppar. Smaka av och krydda tills fyllningen har lite stuns. Efter jäsning, baka ut degen i långpanna. Det går enklare om man inte oljar in pannan men å andra sidan bränner det gärna fast. Tänk på att baka upp degen längs kanterna så att fyllningen inte rymmer. Bred ut de krossade tomaterna på degen. Häll den frästa fyllningen ovanpå. Täck med riven ost efter smak. Grädda i 10-12 minuter i 250 grader.