Kaprisbiffar Källa: SPAR reklam v13 2003 4 portioner 500g nötfärs 1 tsk salt 2 msk grädde 2 msk finhackad rödlök 2 msk finhackad kapris 1 msk osötad senap (fransk senap) 2 msk smör eller margarin ev. 4 äggulor (frys in vitorna och gör t.ex. jitterbuggar :) ev. lökringar grovstött svartpeppar salt Blanda nötfärs och salt. Späd med grädden. Arbeta snabbt in löken, kaprisen och senapen. Forma färsen till fyra ganska stora biffar. Stek dem lite hastigt i lite matfett i en stekpanna. De bör inte bli helt genomstekta. Lägg upp dem på ett serveringsfat. Det här är rätt meningslöst, men det står så i orginalreceptet: Lägg äggulorna i lökringar eller i sina skal bredvid biffarna på fatet. Strö över svartpeppar och lite salt. Lökringar till är mycket bättre imho. Servera med potatis, tomatsallad och bröd.