Carolas fläskfilégryta 4 portioner Källa: ICA Raketen 5-6hg fläskfilé 75g ädelost (både grönmögel- och blåmögelost funkar) 1 vitlöksklyfta 3 dl köttbuljong (3dl vatten och en buljongtärning funkar) 1 msk mjöl 2 dl creme fraiche 1 dl tomatpuré 100g champinjoner (färska eller skivade burkade) 1 strimlad grön paprika 0,5 tsk oregano salt 2 msk persilja Skär fläskfilén i tärningar. Bryn köttet i stekpanna, gärna i omgångar så att köttet blir ordentligt brynt. Lägg över det brynta köttet i en stekgryta. Smula osten över det brynta köttet. Blanda i tomatpuré och buljong. Pressa i vitlöksklyftan. Koka grytan i 15-20 minuter. Tillsätt creme fraichen utrörd med mjöl. Lägg i champinjonerna, paprikan och oreganon. Salta efter behag. Klipp över persiljan. Servera med ris eller potatis.