Botten: 3 dl krossade digiestivekex (plastpåse och kavel funkar bra) 1 dl smält smör 1 msk socker Blanda ihop till lagom konsistens (häll på mer av det som behövs). Tryck ut i pajform, grädda i 175 grader i 5-8 minuter. Fyllning: 1.5 dl socker 600 g philadelphia (3 förpackningar) 3 ägg 200 g vit choklad 0.5 dl vispgrädde 1 dl creme fraiche 0.25 dl amaretto (kanske heter disaronno eller nått nuförtiden) Vispa philadelphia fluffigt. Vispa i socker lite i taget. Vispa i ett ägg i taget. Smält chokladen med grädden i mikro (rör ofta). Vispa i choklad, amaretto och creme fraiche i smeten. Grädda i 175 grader i 55-60 minuter. Topping: 1 dl creme fraiche 1 dl florsocker Vispa ihop. Smaksätt med lite vanilj eller amaretto. He på den svalnade kakan.