David Grundberg
<< tillbaka


Kristoffer Bomans och mitt bidrag till 64-intro-tävlingen under Krangparty act 11. Det kodades helt och hållet på plats, utan några förberedelser. Boman var den som jobbade mest med det hela, och introt är helt och hållet hans förtjänst. Ljudeffekterna och scrollarna har jag hjälpt till med.

Använder OpenGL för grafik och Windows-standard (inte DirectSound) för ljud. På grund av den extrema tidsbristen (tänk negativa tal) hade vi inte tid att skaffa riktigt ljud och musik - inte för att vi hade något sådant att komma med heller.

All grafikkodning gjordes ursprungligen på Bomans mac, och vi stötte på patrull när vi skulle porta det till Windows senare. Det tog mycket tid.

Detta är inget intro som kan mäta sig med något annat - det är i en kategori för sig själv. :)

Jag är med i en gäng lumparkompisar som träffas varje år på Krangparty. (De senaste två åren...) Vi har tävlat varje år och act 11 är första gången vi tar hem pris. Kolla gärna in Jerry Näsström och Stefan Forsströms bidrag som vann Krangers Choice Graphic Winner. De förtjänade verkligen att vinna.ladda ner:
iamaball-64k.zip zip-arkiv, 59 736 bytes

Uppdatering: Eftersom det här rent tekniskt sett vunnit en tävling så hamnar den på scene-sajter... De tycker inte riktigt om den. :)


Valid XHTML 1.0! Valid CSS!