[ACC logga]
       
   

Välkommen!

 
   

Detta är min hemsida! Men ha inga höga förhoppningar på den, den kommer ständigt att vara i ett icke-färdigt stadium...

 
       
vinebar
       

Hem

Fotogalleri

Helenas frukt- och bärrecept

Nikke och Helenas receptsida

Helenas Israelguide

Homo erectus

Länkar

 

Tillbaka till huvudsidan.

 

Jag kan dock ta tillfället i akt att vara lika tråkig som alla andra och berätta lite ointressanta fakta om mig själv. Jag heter Helena Lindblom och är 70-talist. Jag gillar att läsa, spela spel (bräd-, roll- och dataspel), plocka bär och göra något av dem, sy och bara allmänt vara. Jag är också lärling på ACC, datorföreningen på Umeå Universitet. Jag är född i Umeå och bor fortfarande kvar här (med vissa avstickare till tillfälliga jobb på andra orter), med min sambo Nikke och våra katter Selma och Saga i en trea på Marieberg.

Efter alla mina år som student på Umeå universitet har jag en magisterexamen i biblioteks- och informationsvetenskap att visa upp. På min tid gavs bibliotekarieutbildningen i Umeå som ett två-årigt påbyggnadsprogram, men numera får man en masterexamen efter fem terminer. Min magisteruppsats, "Köpa på efterfrågan - en utvärdering av BIN-projektets försöksverksamhet" (pdf-fil), (Bilagor, pdf-fil), har jag skrivit tillsammans med en klasskompis på uppdrag av Länsbiblioteket i Västerbotten. Om man är intresserad av vad BIN-projektet är för något är det bara att kolla in deras hemsida.

Jag har också en kandidatexamen i engelska - min C-uppsats har den intressanta titeln: "The Pronouns - Scandinavian influence in Old and Early Middle English" (pdf-fil). Okej, man måste nog vara insatt för att tycka att sånt är kul :-).

 
       
vinebar
       
   

Har du några synpunkter på min hemsida kan du kontakta mig här: fravak@acc.umu.se
Denna sida uppdaterades senast 2009-03-18

 

Valid HTML 4.01!