Så här surfar man

Att surfa är att bläddra bland såndana här sidor. Det kan man göra på två olika sätt:
1. Klicka på länkar
Text och bilder kan vara länkar till andra sidor. Genom att med musen klicka på länken bläddrar man till en sida som behandlar det som beskrivs med länk-ordet eller på länk-bilden. Så här ser länkar ut:
Prova nu att klicka på någon av länkarna ovan!

2. Använda funktioner i programmet
Ute i kanten av programfönstret finns knappar och menyer.
  • Se till att hitta en BACK-knapp! Med den återgår man till senaste sidan.
  • Hitta även en STOP-knapp. Med den kan man avbryta om väntetiderna blir för långa.
  • Fler funktioner finns i program-menyerna. Mer om dessa längre fram!

Nu har du lärt dig att surfa på Internet!

Dags att använda denna färdighet för att inhämta litet kunskap om Internet. Bläddra fram till menyn!

uppdaterad 970226